Motorosszán túrák

 

Motorosszán túrák Szállás Csillagtúrák Áraink Vendégkönyv

Áraink

A motoros szán-túra teljes költsége személyenként 580 EUR. Az ár tartalmazza a 2 napos motoros szán túrát (kb. 50-70 km/nap), a túravezető költségét, valamint 3 éjszaka szállást és 3 nap félpanziós ellátást. A csoport igénye szerint az egyik nap kibővíthető esti túrára is, ami az árban benne foglaltatik.

 

Az ár nem tartalmazza a motoros szán üzemanyag költségét, amit mindenki külön, a napi üzemanyag fogyasztásától függően a helyszínen fizet. (A motorszánok átlagfogyasztása óránként 6-10 liter, amely azonban változhat a motorszánozó vezetési stílusától függően).

 

A motoros szán-túra 2 fős szán esetén 380 EUR. Fontos tudni, hogy a kétszemélyes motorszánok maximális terhelhetősége 150 kilogramm. A továbbiakban a szolgáltatás tartalma a fentivel megegyező.

 

Motoros szán-túráinkra 6 fő felett további kedvezményekért kérjél ajánlatot: info@hargitaszan.hu

 

Amennyiben a vendégházunkban elszállásolt csoportból valaki nem kíván motoros szán túráinkon résztvenni, annak a szállás és a félpanzió költsége 30 EUR/nap.

 

A repülő jegyek árairól tájékozódj a Wizz Air honlapján. Marosvásárhelytől a szálláshelyig a transzfer: oda - vissza 8 főig
60 000.- Ft, 8-16 fő esetén 80 000.- Ft.

 

A repülővel érkező vendégeink számára lehetőséget biztosítunk, hogy a transzfer során igényeiknek megfelelően bevásároljanak egy italdiszkontban, mivel kézi vagy feladott poggyászukban nem áll módjukban italt szállítani és a vásárlás a helyszínen is korlátozott. Természetesen ásványvíz és helyi italok (szilva és áfonyapálinka) a helyszínen elérhetőek.
Napközbeni étkezés a túra alatt kb. 1 500.- Ft.

 

Hírlevélre felíratkozás

Név:  
   
 
   
E-mail:  
   

Leíratkozás

Kapcsolat

Szabó György
Telefon: (+36) 30 978 0491
E-mail: info@hargitaszan.hu

 

További információk a Kapcsolat menüpontban