Motorosszán túrák

 

Motorosszán túrák Szállás Csillagtúrák Áraink Vendégkönyv

Motorszánnal a Madarasi Hargitán

Motoros szánnal a Hargitán. Vegyél részt életed legnagyobb székelyföldi kalandján. Szervezett motoros szán túráink keretében alkalmatok nyílik bebarangolni és megtekinteni Székelyföld méltán legszebb hegyvidékét, az Erdélyi Kárpátok ölelésében magasodó Madarasi Hargitát. A vidék mikroklímájának köszönhetően egészen korán, november közepétől akár március végéig hó borítja a tájat így az egész idényben átadhatjátok magatokat a motoros szánozás kedvtelésének.

 

Célkitűzéseink a túra tervezésében, hogy a motoros szánozás élvezete mellett a legszebb látvánnyal szolgáljunk. Hótól roskadó fenyvesek között, makulátlan hóborította tisztásokon át vezet az út, a távolban pedig ott ragyognak az erdélyi Kárpátok 2000-2500 m-es csúcsai. Az útvonaltervezésében a környezettudatosságra is kiemelt figyelmet szenteltünk, elkerülve az állatvilág természetes élőhelyeit.

 

Motoros szán túráink a hegy tövében fekvő Ivó völgyéből indulnak közvetlen a 840-méteren elhelyezkedő Csodaszarvas vendégház parkolójából. Ezenkívül nagy gyakorlattal rendelkező, képzett túravezetőnk is rendelkezésetekre áll.

 

Kedves vendégeink motorra fel és garantáltan felejthetetlen élményben lesz részetek. Ajánljuk látványt-élvezőknek, kaland-kedvelőknek és a teljesítménytúrázóknak egyaránt.

 

Megközelíthetőség

 

A Csodaszarvas kulcsos-ház Ivóban, Budapesttől 700, Székelyudvarhelytől 22 és Zetelaka községtől 12 kilométerre található. A vendégházat a Zeteváraljai eltérőtől a Madarasi-Hargitára vezető út mentén közelíthetjük meg.

 

A környék folyamatosan fejlődő infrastruktúrájának köszönhetően tömegközlekedési eszközök nagy választéka áll vendégeink rendelkezésére. Személygépjárművel érkező vendégeink számára a vendégháznál nyolc autó közvetlen parkolási lehetősége adott.

 

A helyszín Budapestről Marosvásárhelyig repülőgéppel is megközelíthető, ezért a motoros szán túrázóknak leginkább a repülőgéppel való utazást javasoljuk. A WizzAir légitársaság menetrendszerinti járataival érkezőknek a túrázásra keddtől csütörtökig vagy csütörtöktől szombatig tartó időbeosztások állnak rendelkezésre, (természetesen igény szerint egyéb időpontok is megbeszélhetőek). Repülővel érkező vendégeinket előzetes egyeztetés után, transzfer buszokkal várjuk, illetve menetrend szerint visszaszállítjuk lefoglalt járatához.

 

További információk a Kapcsolat menüpontban

 

A túra ismertetése

Összesen nyolc motoros szán áll vendégeink rendelkezésére. Gépállományunkat a piacon fellehető legkedveltebb motoros szánok...

 

Olvasd tovább

Öltözködési tanácsok

A megfelelően kiválasztott öltözék és felszerelés alapvetően meghatározza az ember komfortérzetét...

 

Olvasd tovább

Szezonális szolgáltatásaink

A Csodaszarvas vendégház az év minden napján készen áll a vendégek fogadására, ahol a motoros szánozás mellett egyéb szórakoztató...

 

Olvasd tovább

Kapcsolat

Szabó György
Telefon: (+36) 30 978 0491
E-mail: info@hargitaszan.hu

 

További információk a Kapcsolat menüpontban