Sub Bass Monster - Rege a csodaszarvasról
Motorosszán túrák Szállás Csillagtúrák Áraink Vendégkönyv

Csodaszarvas vendégház

Az erdélyi Keleti Kárpátok belső ívén elhelyezkedő 1801 méter magas Madarasi Hargita turisztikailag talán legérdekesebb részén, Székelyföld szívében, a csúcstól mindössze 9-kilométerre lévő Ivó falúban található a Csodaszarvas vendégház. Az Ivó patak völgyében, a Központi-Hargita nyugati előterében 840 méteren elhelyezkedő épület egy patak mentén, parkosított, ősfás, fenyvesekkel ölelt, legalább nyolc autó biztonságos parkolására alkalmas területen helyezkedik el.

 

A természetes anyagokból készült, helyi ácsmesterek által épített, hagyományos szerkezetű faház, teljes körű komforttal várja a kikapcsolódni vágyókat. A vendégház elosztását tekintve két, külön bejáratú lakrészből áll, melyek tetszés szerint összenyithatóak, alkalmassá válva akár egy nagyobb, 16 fős baráti társaság befogadására.

 

Az egy légtérben található, teljes körűen felszerelt nappali és étkező konyha alkotja a közös életteret. Innen jutunk el az alsó apartmanba, ahol 2 darab dupla ágyas szoba, valamint konyha és közös fürdőszoba várja vendégeinket. A 4 fős családok részére ideális lakrész a telken található tóra külön bejárattal is rendelkezik. Széles, fából ácsolt lépcsőház vezet az emeletre, ahol 2 darab dupla ágyas szoba várja a pihenni vágyókat. Mindkét szoba saját erkéllyel és fürdőszobával rendelkezik. A tágas emeleti közlekedőből nyílik még egy apartman, amelyben 2 darab, közös fürdőszobás szoba áll a vendégek rendelkezésére. Az egyik szobában két dupla ágy, a másikban egy dupla és két szimpla ágy található.

 

Az állandó személyzet nélküli vendégházunkban kedves vendégeink nyugalmát semmi nem zavarhatja meg. A nappaliban TV, DVD és HI-FI berendezés található, a konyhák is minden igényt kielégítően felszereltek: edények, tányérok, evőeszközök, konyhai kisgépek (mikró, kávéfőző, vízforraló, pirítós sütő) állnak a vendégek rendelkezésére. Igény esetén félpanziós ellátást is tudunk biztosítani.

 

A Csodaszarvas vendégházban egy időben tizenhat vendéget tudunk elszállásolni, de kérésre természetesen ennél nagyobb csoportok kényelmes, azonos minőségű elhelyezését is meg tudjuk szervezni (igény szerint pótágyak helyezhetőek be).

 

Megközelíthetőség

 

A Csodaszarvas vendégház Ivóban, Budapesttől 700, Székelyudvarhelytől 22 és Zetelaka községtől 12 kilométerre található. A vendégházat a Zeteváraljai eltérőtől a Madarasi-Hargitára vezető út mentén közelíthetjük meg.


A környék folyamatosan fejlődő infrastruktúrájának köszönhetően tömegközlekedési eszközök nagy választéka áll vendégeink rendelkezésére. Személygépjárművel érkező vendégeink számára a vendégháznál nyolc autó közvetlen parkolási lehetősége adott.

 

A helyszín Budapestről Marosvásárhelyig repülőgéppel is megközelíthető. A WizzAir légitársaság járatai menetrend szerint kedden, csütörtökön és szombaton közlekednek. Repülővel érkező vendégeinket előzetes egyeztetés után, transzfer buszokkal várjuk, illetve menetrend szerint visszaszállítjuk lefoglalt járatához.

 

További információk a Kapcsolat menüpontban

Egész éves szolgáltatásaink

A Csodaszarvas vendégház az év minden napján készen áll a vendégek fogadására,ahol az évszakoknak megfelelően...

 

Olvasd tovább

Kapcsolat

Császár Eduárd
Telefon: (+36) 30 655 8396
E-mail: info@csodaszarvas.net

 

További információk a Kapcsolat menüpontban

 

Paraszt Jakuzzi
   Paraszt Jakuzzi

 

Wellness-fitness
   Wellness-fitness