Öltözködési tanácsok

 

Motorosszán túrák Szállás Csillagtúrák Áraink Vendégkönyv

Öltözködési tanácsok

A megfelelően kiválasztott öltözék és felszerelés alapvetően meghatározza az ember komfortérzetét, ezért érdemes az időjárási és környezeti viszonyokat maximálisan figyelembe venni. A különböző elfoglaltságok esetében a ruhaválasztásnál még ésszerű figyelembe venni a tevékenységek speciális mozgásigényét, hogy a ruha abban ne akadályozzon.

 

Székelyföldön a téli szezon átlaghőmérséklete -15-20 fok, ennek megfelelően ajánlott a rétegzett öltözködés, lehetőleg olyan anyagú ruhákat válasszunk, melyeknek jó a szellőzőképessége és a hő-tartása. (Termosz és laposüveg viselete kötelező!).

 

Javallott a síruha, vagy egyéb lehetőleg vízálló nadrág és kabát, vízálló túrabakancs, vastag kesztyű, sál, sapka. A motoros szánozáshoz még szükséges kiegészítő felszerelés a nap- sí szemüveg és motoros sisak (amelyek szükség esetében beszerezhetőek a túravezetőtől).

A túra ismertetése

Összesen nyolc motoros szán áll vendégeink rendelkezésére. Gépállományunkat a piacon fellehető legkedveltebb motoros szánok...

 

Olvasd tovább

Szezonális szolgáltatásaink

A Csodaszarvas vendégház az év minden napján készen áll a vendégek fogadására, ahol a motoros szánozás mellett egyéb szórakoztató...

 

Olvasd tovább

Kapcsolat

Szabó György
Telefon: (+36) 30 978 0491
E-mail: info@hargitaszan.hu

 

További információk a Kapcsolat menüpontban