Öltözködési tanácsok

 

Motorosszán túrák Szállás Csillagtúrák Áraink Vendégkönyv

Szezonális szolgáltatásaink

A téli szezon kiemelt programajánlata, a motoros szánozás mellett a vendégek számtalan egyéb téli sportolási lehetőséggel is élhetnek. A Csodaszarvas vendégház közelében felvonóval ellátott sípálya és szánkózó-hely található, amely a snowboard kedvelőinek is kiváló terepet jelent (oktatás is igénybe vehető). Szervezett lovas szán túráink kiváló alkalmat nyújtanak Székelyföld tájjellegzetességeinek behatóbb megismerésére és szemlélésére. Vagy részt vehet medve lesen, ahol megfigyelheti természetes előhelyén a barna medvét.

 

Ezenkívül egyéb speciális programajánlataink igénybe vételével teheti még tartalmasabbá aktív pihenőidejét, mint például, igény szerinti csoportos, szervezett vagy egyéni kirándulások, “csillagtúrák” fontosabb, nevezetesebb látnivalókhoz; túrák terepjáróval. (Bővebben a Csillagtúrák menüpont alatt).

 

És mindezt betetőzheti a Csodaszarvas vendégház egész évben elérhető, speciális wellness szolgáltatásával, a szálláshely telkén található tavacska partján épített, fafűtéses paraszt-jakuzzival (6 személyes fürdődézsa). Ne tétovázzon, mindenképp éljen wellness szolgáltatásunk kényeztető és pihentető lehetőségével!

A túra ismertetése

Összesen nyolc motoros szán áll vendégeink rendelkezésére. Gépállományunkat a piacon fellehető legkedveltebb motoros szánok...

 

Olvasd tovább

Öltözködési tanácsok

A megfelelően kiválasztott öltözék és felszerelés alapvetően meghatározza az ember komfortérzetét...

 

Olvasd tovább

Kapcsolat

Szabó György
Telefon: (+36) 30 978 0491
E-mail: info@hargitaszan.hu

 

További információk a Kapcsolat menüpontban