Egész éves szolgáltatásaink

 

Motorosszán túrák Szállás Csillagtúrák Áraink Vendégkönyv

Egész éves szolgáltatásaink

A Csodaszarvas vendégház az év minden napján készen áll a vendégek fogadására, ahol az évszakoknak megfelelően, szórakoztató és tartalmas elfoglaltságokat biztosítunk, vagy rendezvényeket szervezünk.

 

A vendégház közelében pisztránggal teli halastó található, amely kiváló lehetőség az elmélyült, csendes halászásra. Az aktívabb tevékenységre vágyók a vendégház közeli víztározónál fürödhetnek és csónakázhatnak. A hagyományos kirándulásokat kedvelőknek javasolhatjuk a lovas-turisztikai szolgáltatásokat, lovaglást és a sétakocsikázást.

 

Ezenkívül egyéb speciális programlehetőségek igénybe vételével teheti még tartalmasabbá aktív pihenőidejét, mint például: vadászat; vadfotózás; túrák terepjáróval; esztena, (pásztorok szálláshelyei) látogatása; gyalogtúrák, igény szerint csoportos, szervezett vagy egyéni kirándulások, “csillagtúrák” fontosabb, nevezetesebb látnivalókhoz. (Lásd bővebben a Csillagtúrák menüpont alatt.)

 

És mindezt betetőzheti a Csodaszarvas vendégház egész évben elérhető, speciális wellness szolgáltatásával, a szálláshely telkén található tavacska partján épített, fafűtéses paraszt-jakuzzival (6 személyes fürdődézsa). Ne tétovázzon, mindenképp éljen wellness szolgáltatásunk kényeztető és pihentető lehetőségével!

 

A téli szezon kiemelt programajánlata, a motoros szánozás mellett a vendégek számtalan egyéb téli sportolási lehetőséggel is élhetnek. A Csodaszarvas vendégház közelében felvonóval ellátott sípálya és szánkózó-hely található, amely a snowboard kedvelőinek is kiváló terepet jelent (oktatás is igénybe vehető). Szervezett lovas szán túráink kiváló alkalmat nyújtanak Székelyföld tájjellegzetességeinek behatóbb megismerésére és szemlélésére. Továbbá részt vehet medve lesen, ahol megfigyelheti természetes élőhelyén a barna medvét.

Egész éves szolgáltatásaink

A Csodaszarvas vendégház az év minden napján készen áll a vendégek fogadására,ahol az évszakoknak megfelelően...

 

Olvasd tovább

Kapcsolat

Császár Eduárd
Telefon: (+36) 30 655 8396
E-mail: info@csodaszarvas.net

 

További információk a Kapcsolat menüpontban

 

Paraszt Jakuzzi
   Paraszt Jakuzzi

 

Wellness-fitness
   Wellness-fitness